Nasional

Lirik Lagu Sholawat “Alamate Anak Sholeh Iku Papat”

×

Lirik Lagu Sholawat “Alamate Anak Sholeh Iku Papat”

Sebarkan artikel ini
Lirik Alamate Anak Sholeh Iku Papat
Dok. Istimewa

Urupedia – Lirik lagu sholawat “Alamate Anak Sholeh Iku Papat” adalah sebuah lagu yang sudah banyak dibawakan oleh banyak vokalis.

Seperti dibawakan oleh Majelis Gandrung Nabi, grub shalawat Ahbabul Musthofa, Gus Aflakha dan masih banyak lainya.

Berikut ini liriknya

Alamate anak sholeh iku papat
Ba’dane mu’min anute ing syari’at
Kang dihin lisane alus ngandikane
Kapindo mulyaaken ing wong tuone

Kapeng telu aseh ing bocah cilik –cilik
Ugo marang sedulur gawe becik
Kapeng papat ngamal anut ing ngilmune
Dadi tanggung jawab ora ngawulane.

Iku saking ngulomo, aweh pitutur alamate bocah ….
Ing kang dadi jujur
Iku sakeh ngulomo aweh
pitutur alamte bocah….
Ing kang dadi jujur

Mugo-mugo kito biso ngelampahi
Dunyo akhirat nganemuhi billahi
Mugo-mugo kito biso ngelampahi
Dunyo akhirat tan nemu billahi